CSM Târgu Jiu, în formulă completă la antrenament

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu se pregătește în formulă completă pentru startul noului sezon competițional. Sub comanda antrenorilor Claudiu Alionescu și Alexandru Gliga, echipa gorjeană lucrează începând de luni în efectiv complet.

Mai mulţi jucători, dar şi antrenorul Claudiu Alionescu ,au fost nevoiţi să stea în izolare pentru 14 zile, dar, începând de luni, baschetbaliștii echipei gorjene și-au reluat antrenamentele. După o astfel de pauză forțată va urma o perioadă de reacomodare la efort pentru jucători.

Pe parcursul acestei săptămâni vor continua antrenamentele de pregătire fizică, dar și cele specifice jocului de baschet. „După o perioadă foarte grea în ceea ce privește programul și efectivul echipei, de luni am reușit, după o lună și jumătate, să reunim întreaga echipă pentru antrenament. Este normal că jucătorii abia ieșiți din izolare să fie un pic în spate în ceea ce privește pregătirea fizică, însă sper ca până la finalul săptămânii să ne reglăm cât de cât privind acest aspect. Suntem un pic presați de timp, dar în același timp dornici de muncă. Sper ca în această perioadă de antrenamente să nu mai avem parte de accidentări și să putem pregăti așa cum trebuie debutul de campionat. Mai avem cam două săptămâni și ceva până la primul turneu de Liga Națională, în formatul propus la ultima întâlnire cu președinții de cluburi”, a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.

Pregătirea va continua cu respectarea normelor sanitare în vigoare dar şi a testelor pentru coronavirus stabilite.

Până la această oră nu există probleme medicale în lot, iar jucătorii sunt dornici de a începe noul sezon din Liga Națională.

Vizualizări: 256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: