Ocazie pentru Pandurii să aducă puncte din deplasare

Pandurii Târgu Jiu s-a deplasat marţi în nordul ţării pentru meciul din etapa a 14-a, care se va disputa în Maramureş. Gorjenii vor juca miercuri, de la ora 14:00, cu nou promovata Fotbal Comuna Recea.

Pandurii a arătat o creştere de formă în ultimele 4-5 etape şi, chiar dacă rezultatele nu au fopst cele aşteptate, jocul echipei dă speranţe pentru obţinerea de puncte din etapele rămase de jucat în acest an.

Cu un moral bun după ce au obţinut primul lor succes pe teren propriu, jucătorii de la Pandurii au datoria de a continua să aducă puncte dacă vor să spere la mai mult decât ultimul loc în Liga 2.

Pentru că întâlnesc o nou-promovată şi o echipă apropiată în clasament, gorjenii pot profita să depăşească complexul „lanternei roşii” pe care o păstrează cam de mult timp. Elevii lui Călin Cojocaru pot profita de forma slabă a adversarului care vine după două eșecuri consecutive, e adevărat, înregistrate în faţa unor formații bune ale Ligii 2, Gloria Buzău și Metaloglobus. Cojocaru este suspendat şi la acest meci aşa că pe bancă se va afla tot secundul Cristi Popescu, care a precizat că jucătorii au depus un efort mare în ultima perioadă, mai ales că gorjenii s-au deplasat şi la Miercurea Ciuc în urmă cu două săptămâni. „Nu este uşor de recuperat jucătorii, am avut meciuri din trei în trei zile, mai este situaţia actuală cu pandemia care se cunoaşte şi nu este uşor de gestionat. Mai este şi un drum lung până la Recea şi importantă este recuperarea jucătorilor din punct de vedere fizic. Şi mergem acolo să câştigăm, bineînţeles”, a spus antrenorul secund al celor de la Pandurii, Cristi Popescu.

Adversarul echipei Pandurii din această etapă, Fotbal Comuna Recea, a acumulat 11 puncte şi se află pe locul 19, Pandurii şi Aerostar fiind la egalitate de puncte, 7 pe ultimele poziţii din clasament.

Vizualizări: 778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: