Rotaru vrea un fost antrenor de la FCSB pe banca Craiovei

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după plecarea lui Cristiano Bergodi, iar echipa se află pe mâna lui Corneliu Papură până când Mihai Rotaru va ajunge la un acord cu viitorul antrenor al oltenilor. Ronny Levy a mai antrenat pe FCSB și Unirea Urziceni iar acum este pregătit să preia CSU Craiova.

După ce Mirel Rădoi a ales să rămână în continuare la echipa națională a României, Mihai Rotaru s-a orientat către Ronny Levi, antrenorul israelian în vârstă de 54 de ani care în trecut a mai antrenat în Liga 1, a anunțat gsp.ro.

Ronny Levy a vorbit despre posibilitatea de a merge la CS U Craiova, formație care se luptă pentru câștigarea titlului în sezonul 2020 – 2021 din Liga 1, iar israelianul nu a negat că ar fi interesat să preia gruparea din Bănie. „Cine nu ar vrea să ajungă la un club puternic, de tradiție”, a spus tehnicianul trecut și pe la FCSB. Ronny Levy este liber de contract în acest moment, după ce a antrenat ultima dată la Beitar Ierusalim, la finalul lunii august, iar acum este pus la curent cu tot ce se întâmplă în România. „Știu că putea lua titlul în ultima etapă, cu CFR, dar clujenii au câștigat și au luat campionatul. Cristiano Bergodi a plecat de la club și deocamdată echipa este pregătită de Papură”.

Ronny Levy a ajuns prima dată în România în luna ianuarie 2010, atunci când a preluat-o pe Unirea Urziceni. Al doilea său mandat în Liga 1, la FCSB, a fost destul de scurt. Acesta a stat pe banca roș-albaștrilor în 14 meciuri între 10 iunie 2021 – 30 septembrie 2011.

Vizualizări: 1,633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: