Andrieş: Avem o serie echilibrată și grea

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu se va deplasa săptămâna viitoare la Sfântu Gheorghe, acolo unde au loc primele meciuri oficiale din acest sezon.  Antrenorul Liviu Andrieș a avertizat jucătoarele că nu vor avea meciuri uşoare şi că va fi un turneu puternic.

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu și-a aflat adversarele din noua ediție de campionat iar în prima fază a competiției, formația antrenată de Liviu Andrieș, repartizată în Seria B a Diviziei A, se va deplasa la Sfântu Gheorghe, debutul fiind programat pentru data de 2 decembrie.

CSM Târgu Jiu se va lupta pentru unul din primele două locuri, care duc la barajul de promovare, cu alte două pretendente la promovare, CSU Oradea și CSM Deva.

Antrenorul Liviu Andrieș a făcut o scurtă radiografie a grupei din care face parte echipa sa şi a ajuns la concluzia că seria este una destul de grea. „Este o grupă echilibrată, cu alte două echipe care au ca obiectiv promovarea, și aici mă refer la echipele din Deva și Oradea. În plus este și Bistrița, care are echipă în prima ligă și poate da jucătoare la echipa a doua și și-a adus antrenorii și jucătoare de la Târgu Mureș. Mai este în grupă cu noi echipa Centrului Național de Tineret de la Sf Gheorghe, așa că avem o serie destul de echilibrată și grea, dar noi ne dorim cu nerăbdare să începem, iar la final să ne calificăm la barajul de promovare. Primul turneu este destul de greu, dar așteptat cu nerăbdare de toată lumea”, a declarat Liviu Andrieș pentru site-ul oficial al clubului.

Echipa antrenată de Liviu Andrieş şi Andei Enache va debuta în noul sezon pe data de 2 decembrie, într-un meci contra celor de la CSU Oradea.

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: