Stoican vrea victoria cu Concordia Chiajna

Flavius Stoican nu concepe alt rezultat decât victoria în partida cu Concordia Chiajna. Antrenorul de la ACS Viitorul Târgu Jiu a spus, înaintea meciului din etapa a 14-a, că următoarele două jocuri din campionat sunt ca două finale pentru echipa sa.

ACS Viitorul Târgu Jiu a obținut rezultate pozitive în ultimele trei meciuri din Liga 2, cu ajutorul cărora a ajuns în primele șase echipe în clasament.

În etapa a 14-a, va evolua pe teren propriu cu Concordia Chiajna, iar antrenorul Flavius Stoican vrea neapărat cele trei puncte.

Principalul minus pe care l-a sesizat Flavius Stoican înaintea confruntării cu Concordia Chiajna ține de partea fizică. Până la ora de start a meciului, miercuri de la ora 14:00, acesta speră ca jucătorii să fie la cel mai bun nivel în această privință. ”Mai avem două meciuri de campionat. Două meciuri, două finale pentru noi. Primul e cel mai important, cel cu Concordia Chiajna. Îmi doresc să avem o evoluție bună, iar dacă o să jucăm bine, o să fim agresivi, să facem tot ce încercăm mereu la antrenamente, trasee, cu multă muncă, sigur o să avem o evoluție bună. În primul rând, vreau ca jucătorii să își revină din punct de vedere fizic și să trateze acest meci foarte serios. Nu tratăm că noi suntem pe nu știu ce loc și ei sunt în spate. Concordia Chiajna are o echipă cu jucători cu nume”, a spus Flavius Stoican la Radio Accent.

ACS Viitorul mai are programate două meciuri în acest an în campionat şi unul în Cupa României. Stoican își dorește obținerea celor șase puncte din campionat şi înaintea jocului cu Chiajna i-a motivat pe fotbaliști și le-a transmis că trebuie să joace partidele ca pe două finale pe care va trebui să le câștige neapărat.

Vizualizări: 319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: