Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Porter Troupe invită suporterii de la Târgu Jiu la ultimul meci al anului

CSM Târgu Jiu revine sâmbătă în Sala Sporturilor din Târgu Jiu pentru confruntarea cu CSM Focșani. Baschetbaliștii pregătiți de Jordanco Davitkov vor să își treacă în cont a cincea victorie din acest sezon iar Porter Troupe face apel la suporteri să fie alături de echipă la acest meci care va începe la ora 18:30.

CSM Târgu Jiu se va confrunta la finalul acestei săptămâni cu CSM Focșani. Baschetbaliștii lui Jordanco Davitkov țintesc o nouă victorie în Liga Națională şi sunt hotărâți să își treacă în cont cea de a cincea victorie stagională. Căpitanul Porter Troupe este gata să-și conducă colegii, din teren, spre o nouă victorie în Liga Națională. „Ne-am mobilizat și au început să vină și victoriile. Tocmai le-am spus băieților că trebuie să ne concentrăm asupra îmbunătățirii jocului. Acesta este cel mai important lucru. Așa vin și rezultatele pozitive. Cred că puteam să jucăm mai bine, dar acesta e sportul, câștigi și pierzi. Este un sezon lung, important este să ne îmbunătățim jocul în fiecare săptămână și cu cât strângem mai multe victorii, cu atât mai mult ne putem apropia de obiectiv”, a declarat pentru site-ul CSM cel mai iubit baschetbalist de la Târgu Jiu care a făcut și un apel către fani să vină alături de echipă: „Cred că Focșani este o echipă bună, care ne poate pune probleme dacă nu ne concentrăm și nu jucăm cât mai bine. Trebuie să lucrăm împreună, ca o echipă, și să credem unul în celălalt. Vă rugăm să veniți alături de noi, să sprijiniți echipa, să-i sprijiniți pe băieți. Vom da tot ce putem pentru a câștiga acest meci”.

Ambele echipe au aceeași linie de clasament iar sâmbătă se anunță un meci dificil pentru gorjeni.

Vizualizări: 566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: