Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Reghecampf: Nu se poate așa, nu ăsta ne e nivelul!

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a declarat că vrea să încheie anul cu o victorie în etapa 21 a Ligii 1. Gaz Metan - Universitatea Craiova se joacă sâmbătă, 18 decembrie, începând cu ora 18:00.

Universitatea Craiova n-a mai câștigat de 6 etape în Liga 1 iar oltenii au încheiat ultimele 3 meciuri la egalitate. Reghecampf anticipează un meci dificil, împotriva unei echipe care „se agață de orice”. Antrenorul alb-albaștrilor recunoaște că echipa sa trece printr-o perioadă dificilă, dar speră să încheie anul în cel mai bun mod posibil. „Pentru noi e o perioadă foarte grea. Ultima partidă a fost cred că cea mai slabă a noastră de când am venit la Craiova. Sper ca jucătorii să fi realizat că nu se poate pe drumul ăsta, nu este nivelul lor, nu este ceea ce ne dorim. Sper ca reacția lor la Mediaș să fie una foarte bună. Îmi doresc enorm să terminăm anul cu victorie. Avem foarte multe probleme de lot, dar sper ca până la ora jocului să reușim să-i montăm și refacem pe toți, să putem avea un prim 11 complet. Gaz Metan este o echipă bună, arțăgoasă, care se agață de orice. Sunt foarte periculoși, mai ales la faze fixe, aruncări de la margine. Au jucători cu o tehnică individuală bună, stau bine la mijlocul terenului, deci vom avea o partidă dificilă. Reacția pe care o vom avea este foarte importantă. Este păcat pentru noi, pentru toți fanii care iubesc această echipă, este păcat de parcursul avut până la meciul cu Farul, unde am avut o repriză bună, dar am pierdut. Am continuat să avem o serie nefastă, dar sper să terminăm anul cu dreptul, să avem liniște și să putem pregăti echipa pentru anul următor”, a declarat antrenorul Craiovei.

Vizualizări: 968

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: