CSM Târgu Jiu, învinsă pe teren propriu de CSO Voluntari

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a fost învinsă pe teren propriu de CSO Voluntari, în ultimul meci al Turneului 12 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin. Scorul întâlnirii a fost 80 – 99, iar echipa a urcat pe locul 12, depăşind în clasament pe Athletic Constanţa şi CSM Miercurea Ciuc.

Partida a doua a turneului de la Târgu Jiu a fost controlată de oaspeţii de la CSO Voluntari care sunt a doua echipă clasată în acest moment în Liga Naţională. Formaţia din Ilfov a condus constant pe tabelă din debutul jocului iar la pauză deja avea un avantaj de 20 puncte. Chiar dacă repriza a doua a fost una mult mai echilibrată, CSO Voluntari a menţinut avantajul confortabil de la pauză şi a încheiat jocul cu o victorie cu scorul de 99 la 80.

Cel mai bun jucător al echipei din Târgu Jiu a fost Kevin Allen, care a reușit 22 puncte, 10 recuperări. Şi Darien McClain a avut o evoluţie bună cu 17 puncte, iar Revaz Rogava și Camil Berculescu au reușit câte 10 puncte fiecare.

În ceea ce priveşte acest turneu, Darien McClain şi Kevin Allen, consideră că, după numirea noului antrenor evoluţia echipei este mult mai bună. Darien McClain a precizat că începe să-și intre în ritm după un început de sezon mai greoi, dovadă şi faptul că a fost printre cei mai buni oameni de pe teren la turneul de la Târgu Jiu. Şi Kevin Allen a revenit cu prestaţii mai bune după o accidentare care l-a ţinut departe de teren.

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: