CSS-CSM Târgu Jiu, locul 3 în Grupa C  la Turneul Semifinal

Juniorii Under 16 ai echipei de baschet a CSS – CSM Târgu Jiu au înregistrat o victorie și două înfrângeri la Turneul Semifinal al Grupei C care a avut loc la Târgu Jiu.  Punctajul echipei de baschet masculin juniori  la Turneul Semifinal nu a fost însă suficient pentru o calificare în faza finală a competiţiei, aceasta clasându-se totuşi pe locul trei.

Jucătorii juniori pregătiţi de Alexandru Gliga au pierdut confruntările cu Știința București și CN Aurel Vlaicu București.

Victoria cu Laguna București nu a fost însă suficientă pentru ca formația gorjeană să se califice la Turneul Final. CSS-CSM Târgu Jiu a terminat turneul pe locul 3 în Grupa C, un rezultat bun care ambiţionează tinerii jucători pentru următorul sezon, după cum a precizat antrenorul Alexandru Gliga, antrenorul grupei U16: „Din păcate, în acest sezon, nu am reușit să ne calificăm la turneul final, deși mi-aș fi dorit foarte mult pentru acești băieți minunați. Exact cum am anticipat, turneul nostru semifinal a fost unul dintre cele mai grele, pentru că la Târgu Jiu s-au întâlnit 4 echipe de valori apropiate și oricare dintre ele ar fi putut să se califice mai departe. Fără îndoială, băieții au câștigat o experiență mai mare din aceste meciuri, dar, în același timp, trebuie să învățăm din greșelile făcute. Mergem mai departe și pentru sezonul viitor trebuie să muncim și mai mult pentru a reuși să ducem acești băieți acolo unde merită sa fie, la turneul final. Scopul nostru este să formăm cât mai mulți jucători, care să poată face pasul către echipa de seniori”.

La Turneul Final s-au calificat primele două echipe din serie, Știința București și CN Aurel Vlaicu București.

Vizualizări: 344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: