ACS Viitorul, două jocuri la Târgu Jiu în patru zile

ACS Viitorul Târgu Jiu are un program încărcat în această săptămână în care va juca două meciuri la interval de patru zile. Mai întâi, miercuri, are programat meciul restanţă cu Petrolul Ploieşti, din etapa a  3-a, iar în week-end va juca meciul din etapa a 5-a cu CSM Reşiţa.

ACS Viitorul Târgu Jiu va avea parte de o săptămână cu două meciuri, după ce şi în ultima săptămână a jucat trei meciuri, două în campionat şi unul în cupă. Formaţia antrenată de Cristian Lupuţ ,a jucat, week-end-ul trecut în deplasare, meciul cu Unirea Slobozia, din etapa a 2-a a Grupei B, iar apoi a susţinut miercuri meciul tur din semifinala cupei cu Universitatea Craiova şi în acest week-end s-a deplasat la Bacău pentru meciul cu Aerostar.

Nici următoarea săptămână nu va fi uşoară pentru ACS Viitorul care trebuie să dispute miercuri, 21 aprilie, cu începere de la ora 17:00, meciul restanţă cu Petrolul Ploieşti, amânat din etapa a 3-a, intermediară, a Grupei B, pentru că atunci a jucat în cupă. Iar la final de săptămână va juca meciul din etapa a 5-a cu CSM Reţiţa, tot la Târgu Jiu. Dar pentru că sâmbătă va juca la Târgu Jiu şi Pandurii, care are meci pe teren propriu cu Ripensia, ACS Viitorul va disputa meciul cu CSM Reşiţa duminică, 25 aprilie, cu începere de la ora 12:00.

După etapa de sâmbătă ACS Viitorul mai are un singur meci de campionat, cel din etapa a 6-a cu Concordia Chiajna, pentru că în ultima etapă va sta. Dar jucătorii nu pot pleca deja în vacanţă pentru că în perioada 11-13 mai este programată manşa retur a semifinalei de Cupa României cu Universitatea Craiova.

Vizualizări: 550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: