CSM Târgu Jiu joacă finala turneului de la Mediaş

Baschetbaliștii de la CSM TârguJiu s-au calificat joi în finala  mare la la turneul de meciuri de verificare “Cupa Mediaș”, acestea fiind primele teste pentru jucătorii lui Claudiu Alionescu. În primul meci al turneului CSM Târgu Jiu a învins CSM VKSC Miercurea Ciuc, scor  78 – 73  şi va juca vineri finala mare  cu gazdele de la CSM  Mediaş.

Turneul de jocuri amicale de la Mediaș se desfășoară timp de două zile la Sala Sporturilor din localitate iar la meciurile amicale participă patru dintre echipele din Liga Națională, formații care vor evolua în Grupa valorică B, la fel ca și echipa din Târgu Jiu. Alături de CSM Târgu Jiu participă la turneu formația locală  CSM Mediaș, CSM Miercurea Ciuc și CSM Sighetu Marmației. CSM Târgu Jiu a primit invitația la acest turneu, după ce formația CSM Galați a refuzat să mai participe, antrenorul Claudiu Alionescu acceptând participarea pentru că avea nevoie de omogenizarea echipei înaintea debutului oficial.
În prima  confruntare de la acest turneu echipa antrenată de Claudiu Alionescu s-a impus joi după-amiază cu socrul  de 78 – 73 în faţa baschetbaliştilor de la CSM VKSC Miercurea Ciuc. În cel de-al doilea meci al turneului  gazdele de la CSM Mediaș a învins CSM Sighetu Marmației, scor  102 – 80,  şi vor juca vineri finala mare a întrecerii cu CSM  Târgu Jiu.
Antrenorul Claudiu Alionescu a folosit la primul meci majoritatea jucătorilor din lot, Kilyen, Berca, Djurasevic, Borsa, Gheorghe, Berculescu, Danciu şi Bratoloveanu. La Cupa Mediaş, antrenorul Alionescu a spus că nu este interesat de rezultate ci va căuta să cristalizeze cât mai mult relațiile de joc pentru că echipa este nouă şi îi lipseşte omogenitatea.
Vineri gorjenii vor juca finala mare a turneului cu gazdele  de la CSM Media;, meciul fiind programat de la ora 13:00.

Rezultate turneu Mediaş:
CSM Târgu Jiu - CSM VKSC Miercurea Ciuc  78 – 73
CSM Mediaș – CSM Sighetu Marmației 102 – 80

Finala mică: CSM VKSC Miercurea Ciuc - CSM Sighetu Marmației
Finala mare: CSM Mediaș - CSM Târgu Jiu

Galerie foto



Vizualizări: 538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: