Derby în Liga 4 Gorj la Turceni în etapa a IV-a

Etapa a patra din campionatul judeţean programează în acest week-end un derby la Turceni, între două echipe de tradiţie, cu pretenţii de promovare la un eşalon superior. Ştiinţa Turceni, echipă cu maxim de puncte după trei etape, întâlneşte pe teren propriu Petrolul Ţicleni, finalista din sezonul trecut a Cupei României.

Derbiul de la Turceni dintre Ştiinţa şi Petrolul Ţicleni se dispută sâmbătă, cu începere de la ora 13:00 şi tot sâmbătă se joacă meciul  din această etapă dintre Minerul Mătăsari şi Parângul Sadu. Un meci interesant se va juca duminică, la Băleşti, unde echipa locală Internaţional va primi vizita liderului care Petrolul Bustuchin, care caută cea de-a patra victorie din acest sezon. Chiar dacă au avut parte de un început mai dificil de campionat, gazdele vor avea un cuvânt greu de spus şi în acest sezon, fiind o formaţie de tradiţie deja şi cu experienţă de Liga 3. După o serie de meciuri mai relaxante, care au constituit un prilej de a realiza un golaveraj greu de egalat, echipa din Bustuchin, cu o medie de nouă reuşite la fiecare meci disputat, doreşte să continue parcursul excelent din acest început de campionat şi speră să se întoarcă acasă cu toate cele trei puncte.

A doua clasată din campionat, Jiul Rovinari, care are tot maxim de puncte, se deplasează duminică la Baia de Fier pentru meciul cu Avântul.

Galerie foto



Vizualizări: 747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: