CSM Târgu Jiu joacă miercuri pe terenul campioanelor de la Rapid

CSM Târgu Jiu are un program încărcat în debutul acestui sezon. La trei zile distanță de confruntarea cu Gloria Buzău, echipa pregătită de Liviu Andrieș va merge din nou în capitală, acolo unde va juca împotriva echipei campioane, Rapid București.

Partida contează pentru etapa a-4-a din Liga Florilor și este programată pentru miercuri, 7 septembrie, de la ora 18.30. ”Este o nouă provocare, dar și o onoare pentru noi să jucăm cu echipa campioană. Știm că ne așteaptă un meci foarte greu, dar mergem să facem un meci bun și să ne ridicăm la nivelul adversarelor noastre”, a declarat Liviu Andrieș, care a prefațat pentru csmtargujiu.ro confruntarea cu echipa giuleșteană, care reprezintă România în EHF Champions League.

După confruntarea de duminică, în care elevele lui Liviu Andrieș au fost foarte aproape de a obține un rezultat pozitiv cu Gloria Buzău, la mijlocul acestei săptămâni, handbalistele CSM Târgu Jiu au parte de un nou test extrem de dificil. Gorjencele vor juca pe terenul campioanei Rapid București.

Liviu Andrieș își dorește din parte elevelor sale să aibă aceeași determinare ca în partidele anterioare. Antrenorul gorjean se poate baza pe aproape tot lotul la partida de miercuri din Sala Rapid. Lipsește în continuare Sabine Klimek, dar vestea bună este că a revenit la antrenamente, dar și Iulia Andrei, care are ceva probleme medicale și cel mai probabil nu va putea juca în confruntarea cu gruparea bucureșteană.

Cele două echipe sunt despărțite de doar un punct în clasament după ce  Rapid a strâns 4 puncte din primele 3 etape, iar CSM Târgu Jiu are 3p. Este a doua confruntare oficială dintre cele două echipe, după duelul din sezonul trecut al Cupei României. Atunci, gruparea giuleșteană s-a impus cu 38-22, dar de atunci ambele echipe au operat numeroase modificări la nivelul loturilor, astfel că meciul de miercuri se va disputa pe cu totul alte coordonate.

Vizualizări: 349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: