Rotaru se teme şi de retrogradare. Obiectivele Craiovei pentru 2022

Universitatea Craiova va încheia anul după șapte meciuri la rând fără victorii iar conducerea clubului pare tot mai îngrijorată pentru viitor. Mihai Rotaru, patronul clubului din Bănie, a vorbit despre situația echipei și a recunoscut că dacă seria actuală va continua, există inclusiv posibilitatea retrogradării.

Mihai Rotaru a transmis că noile obiective ale echipei sunt clasarea pe locul trei în Liga 1 și câștigarea Cupei României. ”Nu există cu dacă. Dacă vom continua așa, vom retrograda, e simplu. Nu luăm în calcul pierderea play-off-ului, ar fi un dezastru managerial din toate punctele de vedere. Noi ne batem la podiumul campionatului, la locul trei, și la Cupa României, acestea sunt obiectivele Universității Craiova. Avem încredere că totul se poate rezolva, pentru că echipa, în afara meciului cu UTA, și-a dominat adversarii. Am dominat-o pe FCSB, care a câștigat în minutul 93 după ce noi am avut ocazii mari în repriza a doua”, a declarat Mihai Rotaru, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

În ceea ce privește dorințele pentru anul viitor, din punct de vedere fotbalistic, Mihai Rotaru a reiterat că speră la clasarea pe podium în Liga 1 și la câștigarea Cupei României, dar și la accederea în ediția viitoare a grupelor Conference League. ”Locul trei, câștigarea Cupei României și calificarea într-o cupă europeană, Conference League, că nu putem spera la Champions League dacă terminăm pe locul trei”, a mai spus Mihai Rotaru.

Vizualizări: 1,622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: