Benga caută soluţii pentru cantonamentul de iarnă

Formaţia de Liga 2 ACS Viitorul Târgu Jiu va reveni la pregătire pe data de 10 ianuarie, urmând ca lotul să plece apoi într-un cantonament de pregătire centralizată. Antrenorul Octavian Benga nu a pus toate detaliile pregătirii la punct, urmând să mai stabilească perioada pregătirii centralizate și locul în care va avea loc cantonamentul.

Neştiind exact care va fi situaţia în ţară în luna ianuarie şi cum va putea pleca şi apoi reveni în ţară echipa, în cazul efectuării unui stagiu de pregătire în Turcia, conducerea ACS Viitorul Târgu Jiu nu a anunţat încă unde va fi efectuat stagiul de pregătire din această iarnă.

Anii trecuţi echipa s-a pregătit de regulă la Sânmartin, lângă Oradea, pe baza sportivă a celor de la Luceafărul Oradea, dar actualul antrenor Octavian Benga ar prefera un stagiu de pregătire în Turcia.

În funcţie de discuţiile cu conducerea clubului acesta va decide în perioada următoare dacă echipa se va deplasa în Turcia, în regiunea Antalya, acolo unde merg majoritatea formaţiilor din eşaloanele inferioare dar şi cele din Liga 1.

”Trebuie să găsim cea mai bună variantă, să avem și condiții bune, dar e vorba și de costuri. Conducerea a căutat și caută în afară, dar deocamdată nu e simplu să mergem. Asta influențează și meciurile amicale. Poate o să mergem în aceeași perioadă în care merg și alte echipe din România, poate e mai ieftin, sunt mai multe detalii de pus la punct. Cel mai probabil vom merge în Turcia dacă vom pleca din țară, dar nu e bătut în cuie. Marea majoritate a echipelor merge acolo şi am avea și adversare pentru meciuri amicale”, a spus Octavian Benga pentru liga2.ro.

ACS Viitorul Târgu Jiu este pe locul 15 la finalul anului, în clasamentul Ligii 2, cu 20 de puncte după 16 etape. În prima parte a sezonului, ACS Viitorul Târgu Jiu mai are de jucat doar trei meciuri, primul cu Ripensia, pe teren propriu, apoi cu Unirea Dej, în deplasare, și cu CS Comunal Șelimbăr, pe teren propriu.

Vizualizări: 352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: