Anul 2021, considerat unul pozitiv pentru Pandurii

Anul 2021 va rămâne în istoria clubului Pandurii Târgu Jiu ca anul în care echipa a revenit în Liga 3, acolo unde nu mai evoluase de zeci de ani. Totuşi acesta a fost anul în care clubul a recuperat banii datoraţi de membrii asociaţi şi a putut plăti jucătorii, antrenorii şi ceilalţi angajaţi.

Din anumite puncte de vedere, anul 2021 poate fi considerat unul pozitiv pentru echipa de fotbal de tradiţie a oraşului. Cu toate că a retrogradat, Pandurii a reuşit să se menţină pe linia de plutire şi a continuat reorganizarea, iar acum încearcă să lupte pentru revenirea în Liga 2.

În ceea ce priveşte strict acest sezon 2021 – 2022, rezultatele nu au fost cele mai bune, dar echipa este încă în obiectiv şi se luptă pentru promovare.

Oficialii clubului consideră anul ca fiind unul pozitiv din acest punct de vedere. „Una peste alta a fost un an bun, un an pozitiv pentru Pandurii, în care am reuşit să închegăm un lot care să practice un fotbal destul de frumos, cu jucători cu caractere frumoase”, a concluzionat, la Radio Infinit, directorul sportiv Camilian Floroiu, care a vorbit şi de proiectele pentru perioada imediat următoare: „Acum rămâne să vedem, după discuţiile cu staff-ul tehnic, ce va urma pentru 2022, dacă mai aducem jucători, dacă mai renunţăm la o serie de jucători din lotul actual. Mai discutăm pentru că avem nevoie de 2-3 jucători cu experienţă pentru retur, play-off şi sperăm noi, şi cele două finale să le jucăm pentru accederea în Liga 2”.

Oficialul clubului consideră că Pandurii mai are nevoie de jucători în compartimentul median, dar şi în atac, pentru că Pandurii a suferit foarte mult din punct de vedere ofensiv. „Căutăm acel jucător care să pună în valoare vârfurile dar să găsim şi acele vârfuri care să marcheze mai multe goluri decât am marcat până acum”, a mai spus directorul sportiv Camilian Floroiu.

Jucătorii de la Pandurii vor reveni la pregătire în partea a doua a lunii ianuarie, campionatul urmând să se reia la începutul lunii martie.

Vizualizări: 358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: