CSM Târgu Jiu se întărește pentru noul sezon. Gorjenii au adus-o pe Andreea Mihart

Un nou transfer de senzație este anunțat de clubul primăriei pentru echipa de handbal a CSM Târgu Jiu, în vederea viitorului sezon din Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și-a asigurat serviciile interului stânga, Andreea Mihart.

Handbalista de 23 de ani vine de la HC Zalău, acolo unde a evoluat timp de cinci sezoane. Mai mult, Mihart a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului din ultimele două sezoane și se anunță un transfer bun pentru formația olteană.

Chiar dacă primul sezon de Liga Florilor se apropie de final conducătorii grupării din Târgu Jiu nu se gândesc la vacanță.

Expertul sportiv Dan Ilieș, șef al secției de handbal a clubului, a pregătit din timp noul sezon care începe în vară. După ce și-a asigurat semnăturile celor mai bune jucătoare din lot a început și seria de achiziții, unele chiar din iarnă.

„CSM ajuns la o înțelegere cu o handbalistă cu experiență, cu multe sezoane în Liga Florilor, Andreea Mihart. Handbalista de 23 de ani a semnat cu CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2023-2024 și se va alătura lotului condus de Liviu Andrieș din vara acestui an. Andreea MIHART, bun venit la Târgu Jiu! Mult succes și cât mai multe victorii alături de CSM Târgu Jiu!”, a fost anunțul oficial transmis de csmtargujiu.ro alături de un mesaj de bun venit pentru noua achiziție care va bucura foarte mult suporterii echipei.

Galerie foto


Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: