CSM Târgu Jiu şi-a luat portar de naţională

CSM Târgu Jiu a anunţat un nou transfer de marcă pentru sezonul următor în care echipa din Târgu Jiu va evolua în primul eșalon handbalistic al țării, Liga Florilor. Oficialii grupării gorjene au parafat o înțelegere cu o jucătoare de echipă națională, Ekaterina Dhzukeva, care evoluează pe postul de portar.

După ce au semnat cu gorjeanca Angela Cioca, de la Minaur Baia Mare, gorjenii continuă campania de transferuri și se întăresc serios pentru stagiunea următoare, în care echipa va evolua în elita handbalului feminin românesc.

Născută pe 8 mai 1988 la Blagoevgrad, în Bulgaria, Ekaterina Dhzukeva evoluează și pentru echipa națională a Bulgariei și are numeroase participări în cupele europene. Dhzukeva, care a semnat pentru un sezon cu gruparea gorjeană, vine de la SCM Craiova, echipă pentru care va evolua până la finalul acestui sezon de Liga Florilor și apoi se va alătura lotului condus de Liviu Andrieș pentru sezonul 2022-2023.

Recent, CSM Târgu Jiu, liderul din Seria B a Diviziei A, și-a asigurat promovarea în Liga Florilor. Acum clubul încearcă să contureze o echipă redutabilă pentru sezonul următor iar ultimul transfer reușit de oficialii clubului gorjean, cel al portarului Ekaterina Dhzukeva, arată intenţiile clubului de a pregăti o echipă competitivă.

Viitorul portar al echipei din Târgu Jiu are un CV impresionant în care a bifat în 2006 titlul de campioană U20 în Bulgaria, când a fost desemnată și cel mai bun portar din campionatul U20 al Bulgariei. Ekaterina Dhzukeva și-a trecut în palmares și trei titluri de campioană în Polonia, în 2014, 2015 și 2016 cu MKS Selgros Lublin, echipă cu care a jucat în grupele Ligii Campionilor și în sferturile din Cupa Cupelor, după cum a informat CSM Târgu Jiu. Cu SCM Craiova a ajuns în 2019 în grupele EHF.

Galerie foto


Vizualizări: 585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: