Cadou de Paşte pentru jucătorii Universităţii Craiova

Finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, încearcă să îi cucerească pe fotbaliștii cu decizia luată înainte de Paște! Conducerea clubului Universitatea a decis să îi recompenseze pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf, după rezultatele bune din ultimele meciuri și, mai ales, după victoria cu CFR Cluj.

Partida dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj care s-a disputat duminică seară, în cadrul etapei a patra din play-off-ul Ligii 1, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie s-a încheiat cu o victorie a oltenilor iar conducerea a decis să le acorde o zi liberă. Jucătorii Universității Craiova urmau să petreacă zece zile departe de familii, având în vedere că Universitatea Craiova are programate următoarele trei meciuri în deplasare, dintre care unul în Cupa României, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Totuși, conducerea clubului din Bănie a luat decizia de a le permite jucătorilor din subordine să petreacă noaptea de Înviere, acasă, cu familia.

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul cu Farul Constanța, programat pe 16 aprilie, de la ora 20:30, în cadrul etapei a cincea din play-off-ul Ligii 1, la Ovidiu. Apoi, oltenii vor merge la Sfântu Gheorghe, pentru întâlnirea cu Sepsi, din semifinalele Cupei României, pe 20 aprilie, de la ora 19:30. Ulterior, trupa lui Laurențiu Reghecampf va merge la Pitești, pentru întâlnirea cu FC Argeș, chiar în a doua zi de Paște, pe 25 aprilie, de la ora 18:00.

După cele patru meciuri disputate până acum în play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova ocupă locul 3, cu 36 de puncte, fiind la patru puncte în spatele echipei de pe locul secund, FCSB.

Vizualizări: 743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: