Derby gorjean la Târgu Cărbuneşti

Un derby local între două echipe din Gorj va avea loc în Liga 3, în etapa a treia din play-out. Gilortul Târgu Cărbuneşti va întâlni, pe teren propriu, echipa satelit a celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu 2, care va beneficia cel mai probabil de numeroşi jucători de la prima echipă care nu va avea meci în campionat.

Partida de la Cărbuneşti va avea loc sâmbătă, 16 aprilie, începând cu ora 17:00, pe Stadionul Cristinel Răducan.

Gilortul Târgu Cărbunești vine după o victorie dar şi un eşac în această a doua parte a campionatului, etapa trecută formaţia pregătită de Alex Stoica fiind învinsă de ultima clasată cu scorul de 3-0.

Gorjenii nu au jucat rău nici la acel meci dar au avut mult ghinion, tehnicianul apreciind că nici jucătorii nu au fost foarte concentraţi la meci. „În meciurile acestea cu ultimele clasate, cu echipe care nu au puncte în clasament, se instalează o oarecare stare de lejeritate. Le-am spus băieților să trateze foarte serios meciul, pentru că am vizionat partidele celor de la Brad și am văzut că sunt foarte organizați, că luptă până la finalul jocului. Nu a fost să fie, trebuie să trecem peste acest meci, să mergem mai departe”, a declarat antrenorul gorjenilor de la Cărbuneşti care se teme acum de meciul cu satelitul celor de la ACS Viitorul, mai ales că echipa lui Eugen Trică stă în această etapă şi jucătorii de la prima echipă pot evolua la satelit: „E un meci ca toate celelalte și mergem la victorie, dar trebuie ca băieții să fie mult mai montați și să aibă o altă atitudine. Trebuie să câștigăm cele trei puncte. Cu siguranță, plecăm cu șansa a doua pentru că echipa mare a lor nu joacă în această rundă, iar cei de acolo vor coborî sigur jucători la ‘satelit’, jucători foarte buni pentru acest nivel. Va fi foarte greu să câștigăm acest joc, însă o să luptăm”.

Gilortul Târgu Cărbuneşti se luptă pentru evitarea retrogradării şi acelaşi obiectiv îl are şi satelitul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu aşa că se anunţă un meci de care pe care.

Vizualizări: 1,381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: