CSM Târgu Jiu a  mai bifat o victorie, la Turda

CSM Târgu Jiu a înregistrat joi cea de-a 16-a victorie consecutivă din campionat. Echipa din Târgu Jiu a trecut fără probleme și de CS LR Turda, scor 34-24.

Meciul de la Turda a contat pentru etapa a-22-a din Seria B a Diviziei A, serie care este condusă autoritar de CSM Târgu Jiu. Gorjencele au acumulat 48 de puncte, cu 8 mai multe decât ocupanta locului 2, Gloria Bistrița II, și la 11 puncte de ocupanta locului 3, Universitatea Cluj. După victoria în fața Clujului, elevele lui Liviu Andrieș și Andrei Enache au revenit imediat la antrenamente pentru a pregăti așa cum trebuie meciul de la Turda, iar acest lucru s-a simțit încă din startul partidei.

Prima repriză de la Turda s-a încheiat cu scorul de 17-9, scorul final al partidei fiind  34-24 pentru CSM Târgu Jiu.  Andrei Enache, antrenorul secund al CSM Târgu Jiu a declarat, pentru site-ul oficial că echipa din Turda nu a avut nici o şansă în faţa gorjencelor: „A fost un meci în care am reușit să ne concentrăm foarte bine și să nu le dăm nicio speranță celor de la Turda. Știam că este o echipă tânără și euforică, dar am reușit cu o apărare agresivă să ne facem meciul ușor. Acum urmează o perioadă de câteva zile în care trebuie să ne refacem, să ne bucurăm de ceea ce am realizat, iar apoi revenim la antrenamente și vom pune la punct strategia pentru tot ceea ce urmează”.

Florența Ilie a fost cea mai bună marcatoare a echipei gorjene. Extrema CSM-ului a înscris 6 goluri în poarta echipei din Turda. După partida de la Turda campionatul se întrerupe pentru acţiunile echipelor naționale și va fi reluat la 8 mai, atunci când CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu Arena Târgu Mureş.

Vizualizări: 324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: