CSM Târgu Jiu U 13 s-a calificat la Turneul Semifinal!

Echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu s-a calificat la Turneul Semifinal după disputarea turneeleor din Faza a III-a Campionatului Național. Fetele pregătite de Laurențiu Răuț s-au deplasat la finalul săptămânii în Ardeal, la Cluj-Napoca, pentru meciurile Turneului 5, din Grupa 1.

CSM Târgu Jiu avea nevoie de o victorie pentru a accede la Turneul Semifinal. Gorjencele au câștigat cu 40-35 în fața grupării Leii București și merg în faza superioară a competiției.

Final de săptămână intens, cu meciuri tari pentru tinerele baschetbaliste pregătite de Laurențiu Răuț. „Sportivele noastre s-au deplasat în Ardeal cu obiectivul clar de a obține biletele pentru Turneul Semifinal. Au obținut acest lucru după ce au învins principala contracandidată, Leii București. La capătul unui meci destul de echilibrat, fetele lui Laurențiu Răuț s-au impus cu 40-35 și au obținut calificarea la Turneul Semifinal”, a anunțat site-ul oficial al clubului primăriei.

Gorjencele au pierdut partida de debut a turneului, contra CSM București, scor 21-73. Nu au fost descurajate de acest eșec, iar în meciul doi au dat tot pentru a obține victoria cu Leii București și au încheiat turneul din Ardeal cu o partidă dificilă, în compania echipei gazdă, Smart Cluj-Napoca. Gazdele s-au impus cu 40-31. Laurențiu Răuț și-a felicitat jucătoarele pentru calificare la Turneul Semifinal, dar recunoaște că echipa sa mai are mult de muncă pentru a-și ridica nivelul de joc până la următorul turneu.

CSM Târgu Jiu: Alexia Drăgușin, Arina Dragotescu, Raluca Ciuvăț, Anastasia Sîrbu, Anais Gîrjoabă, Andreea Țîrcă, Alexandra Mădă, Andrada Fodor, Sophia Paraschiv, Maria Petria, Ranya Graure, Ilaria Nassif. Antrenor: Laurențiu Răuț.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 FEMININ

EDIȚIA 2023-2024

FAZA III

GRUPA 1 / TURNEUL 5

CLUJ-NAPOCA, 23-24 MARTIE 2024

SALA POLIVALENTĂ

SÂMBĂTĂ, 23 MARTIE 2024, ORA 12.00

CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI 21-73

SÂMBĂTĂ, 23 MARTIE 2024, ORA 17.00

CSM TÂRGU JIU – ABC LEII BUCUREȘTI 40-35

DUMINICĂ, 24 MARTIE 2024, ORA 11.00

CSM TÂRGU JIU – ACS SMART BASKETBALL TEAM CLUJ-NAPOCA 31-40

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: