CSM Târgu Jiu U13 a terminat Grupa 4 pe primul loc

Grupa U13 baschet feminin a CSM Târgu Jiu a obținut o performanță de excepție, calificarea la Turneul Final. La doar trei ani de la înființarea clubului, proiectul juvenil a început să dea roade la clubul gorjean iar micuțele baschetbaliste pregătite de profesorul Laurențiu Răuț au avut un sezon de excepție și au reușit să se califice între cele mai bune 12 echipe din țară la categoria lor de vârstă.

Continuă sezonul excepţional al echipei de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu. Cu patru victorii extrem de clare în cele două turnee semifinale, desfășurate la Târgu Jiu și Târgu Mureș, CSM Târgu Jiu s-a calificat la Turneul Final. Fetele pregătite de antrenorul Laurențiu Răuț au dominat autoritar Grupa a-4-a și au terminat pe primul loc. Talentatele și ambițioasele baschetbaliste de la U13 au crezut în șansa lor, au jucat de la egal la egal cu echipe de renume din țară și au reușit o calificare pe deplin meritată, pentru care au muncit din greu, atât la antrenamente, cât și pe terenul de baschet, acolo unde s-au dovedit a fi mai bune decât adversarele lor. 

La turneul de la Târgu Jiu, CSM Târgu Jiu s-a impus categoric în faţa celor de la ACS Gladius Târgu Mureș, scor 75-15, şi în faţa grupării LT Lucian Blaga Reghin, scor 71-28. Jucătoarele lui Laurenţiu Răuţ au repetat evoluţiile foarte bune şi în confruntările de la Târgu Mureş. În primul meci, gorjencele au trecut fără probleme de echipa gazdă, ACS Gladius Târgu Mureș, scor 65-24. După victoria cu Gladius Târgu Mureș, echipa CSM U 13 era deja calificată la Turneul Final, dar elevele lui Laurențiu Răuț au vrut să termine grupa cu victorii pe linie. Astfel, jucătoarele de la Târgu Jiu au abordat la victorie și ultimul joc, cu echipa din Reghin, de care a trecut cu 48-29. Laurențiu Răuț și-a felicitat elevele pentru această performanță și le-a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în bunul mers al grupei pe care o antrenează.

Vizualizări: 959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: