CSM Târgu Jiu, prima victorie în trei ani la Focşani

CSM Târgu Jiu a înregistrat săptămâna aceasta cea de-a 10-a victorie din actuala stagiune a Ligii Naţionale, după ce a câştigat, în deplasare, pe terenul echipei CSM Focşani. Echipa pregătită de Claudiu Alionescu s-a impus cu 83-71 iar antrenorul gorjenilor consideră foarte importantă victoria de la Focşani.

CSM Târgu Jiu şi-a încheiat seria meciurilor din deplasare din acest sezon cu o victorie pe terenul echipei CSM Focşani. Succesul înregistrat de gruparea gorjeană este totodată şi primul pe terenul echipei din Focşani în cei trei ani de când formaţia din Târgu Jiu activează în Liga Naţională.

Claudiu Alionescu declara înaintea acestui meci că în cazul în care echipa sa va presta un joc solid pe faza defensivă, atunci va avea şanse mari să câştige confruntarea de la Focşani. Băieţii lui Alionescu şi-au făcut bine temele în acest sens şi au jucat foarte bine faza defensivă, totul completat cu un joc ofensiv combinativ şi colectiv, care le-a adus gorjenilor a 10-a victorie din acest campionat.

Antrenorul Claudiu Alionescu şi-a felicitat băieţii pentru prima victorie obţinută de CSM Târgu Jiu pe terenul echipei din Focşani în cei trei ani de când gruparea gorjeană activează în Liga Naţională. Antrenorul gorjean a scos în evidenţă jocul bun, combinativ, atât ofensiv, cât şi defensiv al echipei sale.

„O victorie importantă şi muncită pentru noi. Aşa cum spuneam îaninte de meci, apărarea este cheia jocului. Vreau să-i felicit pe jucători pentru efortul depus, în special în ultimul sfert. Cu această victorie ne-am consolidat poziţia în clasament, după un succes într-o sală, aşa cum spuneam, foarte grea, unde se câştigă greu. Ne bucurăm şi pentru că este prima noastră victorie la Focşani în trei ani de CSM. Nu în ultimul rând aş vrea să mulţumesc CSM Focşani şi dl. antrenor Petruţ pentru că au acceptat amânarea meciului în condiţiile în care noi, la momentul acela, nu puteam alinia, un rooster complet”, a declarat Alionescu după ultima victorie.

În ultima etapă a sezonului regulat, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu Steaua Bucureşti, meciul fiind programat pe data de 29 aprilie 2022.

Vizualizări: 215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: