Craiova dă două lovituri de un milion de euro pe piaţa transferurilor

Cu două echipe în oraş, una în ascensiune şi una aflată deja în fruntea Ligii 1, fanii din Bănie au din nou speranţă că echipa favorită poate câştiga Liga 1. Craiova lui Reghecampf va avea şanse mult mai mari la titlu în sezonul viitor decât rivalii de la FC U, iar Mihai Rotaru este pregătit să îşi sprijine antrenorul cu mutări importante.

Finanţatorul de la Universitatea Craiova anunţase cu luni bune în urmă că plănuieşte să activeze clauza de cumpărare din împrumutul lui Lyes Houri, de 600.000 de euro, iar acum pregăteşte o nouă lovitură. Conform sport.ro, Alex Mitriţă s-ar afla din nou pe lista formaţiei din Bănie, însă acum şansele ca mutarea să se efectueze au crescut exponenţial.

Deţinut în continuare de New York City FC, internaţionalul român cu 17 apariţii sub tricolor a avut un nou sezon de uitat, împrumutat la PAOK.

Răzvan Lucescu spera că va putea revitaliza cariera fostului jucător de la Viitorul sau Craiova, însă a ajuns să îl lase mai mult pe bancă decât să îl numească în primul 11.

Aşadar, acesta ar putea fi interesat de o revenire la echipa care l-a propulsat în străinătate, însă Universitatea ar fi nevoită să plătească semnificativ pentru serviciile acestuia. Cei de la NYC FC vor 500.000 de euro pentru a îl împrumuta pe Mitriţă, în timp ce pretenţiile sale salariale ar fi în jur de aceeaşi sumă. Totuşi, cu interes din ambele părţi, internaţionalul român ar putea renunţa la o parte din remuneraţie în favoarea a bonusuri de performanţă.

Aşadar, pentru transferurile lui Houri şi Mitriţă, Rotaru ar fi nevoit să scoată din buzunar mai bine de un milion de euro, o sumă importantă, dar necesară dacă oltenii vor să cucerească titlul.

Vizualizări: 34,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: