ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut o poziţie în clasament

Aflată pe locul doi în urmă cu două etape, ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut un loc în clasamentul Grupei B după ce a stat etapa trecută. Echipa lui Eugen Trică se află acum pe locul al treilea, dar nu prea are mari emoţii mai ales că joacă cu una dintre ultimele clasate, FC Braşov.

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a jucat în etapa a patra din liga secundă şi echipa lui Dragoş Militaru, Unirea Dej, a profitat şi a revenit pe locul doi în urma victoriei obţinute în faţa adversarului de vineri al celor de la Viitorul, FC Braşov.

În ultimul meci pe care l-au jucat elevii lui Eugen Trică au învins la Dej, scor 1-2, dar Dejul a revenit apoi după ce a luat cele trei puncte din etapa a 4-a.

Echipa lui Dragoș Militaru a dat chiar o mână de ajutor celor de la Viitorul când s-a impus însă la Brașov, pentru că acum Trică şi echipa sa nu mai au emoţii la acest joc. 

FC Braşov vine aşadar după un eşec acasă şi cu un moral slab, la fel ca şi şansele de a mai evita locul de baraj, ba mai rău, încă nu au scăpat nici de locurile retrogradabile.  ACS Viitorul şi FC Braşov se vor duela vineri, de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.  

Brașovenii sunt acum pe locul 5 în Grupa B a play-out-ului, cu 20 de puncte, la cinci puncte peste Unirea Constanța. Chiar dacă au un avans adversarii celor de la ACS Viitorul încă nu sunt siguri de participarea la barajul de evitare a retrogradării, fiindcă încă mai pot fi depășiți în clasament de constănţeni.

Vizualizări: 651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: