Gilortul joacă la Severin în etapa a 4-a din play-out

Gilortul Târgu Cărbuneşti continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare cu un meci în deplasare. Vineri, începând cu ora 17:00, Gilortul întâlnește pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu-Severin ocupanta primului loc din play-out-ul seriei 7, Viitorul Șimian.

În sezonul regulat fiecare echipă și-a câștigat punctele pe teren propriu după ce în tur, pe 2 octombrie, Gilortul s-a impus cu 3-1, iar în retur, pe 4 decembrie, mehedințenii au câștigat cu 5-1.

Formația de pe malul Dunării este aproape sigură de primul loc în clasamentul play-out-ului, în timp ce echipa gorjeană mai are serios de muncă pentru a evita retrogradarea.

Gilortul a pierdut etapa trecută, pe teren propriu, în fața satelitului celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, scor 0-2, mai ales pentru că raportul de forţe nu a fost egal, satelitul beneficiind de jucătorii primei echipe care nu au avut meci etapa precedentă.

Acum cei de la Gilortul se concentrează pe acest meci şi încearcă să obţină cele trei puncte. „Întâlnim un adversar puternic, dar fără griji, într-o partidă în care orice rezultat este posibil. Băieții noștri ar trebui să profite, să joace cu ambiție și determinare pentru a obține punct sau puncte, atât de necesare în economia configurației finale a clasamentului”, au anunţat gorjenii din Cărbuneşti decişi să abordeze meciul la victorie.

Partida se dispută pe terenul din Severin, cu începere de la ora 17:00.

Vizualizări: 344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: