CSM Târgu Jiu U13 s-a calificat în Grupa Valorică A

Tinerele baschetbaliste ale Grupei U13 de la CSM Târgu Jiu au încheiat partidele din cadrul Turneului 2 din Grupa E a Campionatului Național rezervat categoriei U13. Jucătoarele pregătite de Laurenţiu Răuţ au încheiat turneul cu o victorie şi două înfrângeri.

În urma rezultatelor obţinute, echipa pregătită de profesorul Laurențiu Răuț s-a calificat în următoarea fază a Campionatului Naţional. Victoria obţinută în faţa echipei Shooting Stars Bucureşti, scor 30-11, le-a adus baschetbalistelor de la Târgu Jiu calificarea în Grupa Valorică A.

Pentru a se califica în următoarea fază a competiţiei, CSM Târgu Jiu avea nevoie de o victorie la finalul săptămânii într-unul din cele trei meciuri pe care le-a disputat în Sala Șc. Nr. 103 din București. Micuţele baschetbaliste de la Târgu Jiu s-au mobilizat foarte bine şi au câştigat cu Shooting Stars Bucureşti, victorie care le-a propulsat în Grupa Valorică A din cadrul Campionatului Naţional.

Laurențiu Răuț, antrenorul Grupei U13 CSM Târgu Jiu, a precizat pentru site-ul CSM, că e mulţumit de atitudinea elevelor sale: „După două zile de joc am reușit să ne calificăm mai departe în Grupa Valorică A, ceea ce ne-am propus încă de la început. Personal sunt mulțumit de atitudinea avută de fetele noastre, care a fost una mult mai consistentă în comparație cu turneul de acum o lună, iar acest lucru ne bucură şi ne dă speranţe pentru viitor”.

Următoarea fază a competiţiei, Grupa Valorică A, va debuta în perioada 11-12 decembrie, cu primul turneu. Componenţa grupelor din următoarea fază a competiţiei se va stabili după disputarea tuturor partidelor din prima fază a grupelor.

Vizualizări: 347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: