Handbalistele CSM Târgu Jiu au intrat în vacanţă

Handbalistele senioare de la CSM Targu Jiu vor avea parte de o scurtă vacanţă după ce au încheiat seria de jocuri oficiale din acest an cu o victorie. Acestea nu vor avea însă o vacanţă foarte lungă, urmând să revină la pregătire din data de 13 decembrie.

Formaţia pregătită de Liviu Andries si Andrei Enache s-a întors victorioasă şi din deplasarea de laTârgu Mures, ajungând astfel la a opta victorie consecutivă în Seria B a Diviziei A.

Liviu Andrieş, antrenorul principal al CSM Târgu Jiu a apreciat jocul bun al echipei dar şi parcursul fără greşeală din acest nou sezon în care echipa sa are ca obiectiv promovarea. ”A fost un meci pe care am reușit să-l controlam în totalitatea și în care am avut foarte multe reușite. Sunt foarte mulțumit de parcursul pe care l-am avut, de faptul că fetele au reușit să-și mențină concentrarea pe durata acestui început de campionat și sunt bucuros că am format un grup atât de unit la Târgu Jiu”, a spus antrenorul care avertizează că este mult de muncă până la finalul sezonului: „La echipă toată lumea este conştientă de ceea ce urmează, de munca pe care trebuie să o depunem în continuare, pentru că începutul anului viitor va foarte important pentru ceea ce ne-am propus”.

După acest ultim meci de la Târgu Mureş, handbalistele au intrat deja  într-o vacanţă de trei săptămâni, urmând să revină la pregătire tot în acest an, pe data de 13 decembrie. Acest lucru înseamnă că se vor antrena inclusiv de sărbători, urmând probabil să aibă câteva zile libere de Crăciun şi Anul Nou. Handbalistele senioare mai au de jucat trei etape din turul acestui sezon, acestea fiind programate după data de 23 ianuarie, atunci când CSM Târgu Jiu are programat primul meci din 2022.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: