CSM Târgu Jiu va juca în Grupa C din Cupa României

Baschetul de prima ligă din România va începe pe data de 17 octombrie când este programat debutul Cupei României. Echipa locală a CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa C alături de CSU Sibiu, SCM Timişoara și CSO Voluntari.

Federația Română de Baschet a stabilit sălile în care se vor juca  turneele preliminare din cadrul Cupei României, masculin, sezonul 2020-2021. Echipele de prima ligă revin pe parchet după șapte luni de pauză şi vor juca în turneele de la Oradea, București și Sibiu, în cadrul grupelor preliminare ale competiției, după cum a anunţat frbaschet.ro.

CSM Târgu Jiu va începe oficial meciurile din noul sezon la finalul acestei săptămâni, la fel ca celelalte competiţii de sală din România, şi Cupa României se va juca în sistem turneu. Partidele din Grupa C, în care a fost repartizată echipa din Târgu Jiu vor avea loc în Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu, în perioada 17-20 octombrie. CSM Târgu Jiu va disputa primul meci din Grupa C în compania gazdelor de la BC CSU Sibiu. Partida este programată sâmbătă, 17 octombrie iar duminică, 18 octombrie, CSM Târgu Jiu va juca cu SCM Timișoara. Luni gorjenii vor avea o zi de pauză iar marți, 20 octombrie,CSM Târgu Jiu va juca ultimul meci al turneului cu CSO Voluntari.

Componența grupelor din prima fază a Cupei României:

Grupa A – U BT Cluj-Napoca, Dinamo Știința București, BCMU Argeș Pitești și CSM Galați

Grupa B – CSM Oradea, Steaua București, SCM Craiova, Athletic Constanța și CSM Miercurea Ciuc

Grupa C – CSU Sibiu, SCM Timișoara, CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: