Gilortul a pierdut greu meciul cu Viitorul Şelimbăr

Gorjenii de la Gilortul Târgu Cărbunești au pierdut greu meciul cu una dintre cele mai bune formaţii din Seria a 7-a. Viitorul Şelimbăr s-a impus în această etapă cu scorul de 3-2 în faţa echipei lui Florin Popete.

Veniţi după cinci succese consecutive în campionat și în Cupa României, fotbaliştii gazdelor s-au crezut învingători încă de cum au intrat pe terenul propriu pentru meciul cu Gilortul.

Mult prea încrezători în forţele proprii, ei au abordat această partidă ca şi cum cele trei puncte trebuia să vină de la sine. „Meciul nu a fost deloc o formalitate, băieții noștri prezentându-se ca o echipă determinată, bine aşezată în teren şi care a fost foarte aproape să dea lovitura în câteva rânduri. Finalmente, Viitorul a câştigat cu 3-2, cu largul concurs al asistentului Mădălin Bulgărașu”, au informat cei de la Gilortul supăraţi pe arbitrajul acestei partide.

Meciul dintre Viitorul și Gilortul a fost unul destul de spectaculos, cu mult peste media unui joc de Liga 3. Din păcate, spectacolul din teren a fost umbrit de prestația centralului Claudiu Gaitin care a ușurat misiunea gazdelor.

Gazdele au deschis rapid scorul, dar Gilortul a egalat după numai 4 minute, prin Constantin Roncea. În minutul 25, Bogdan Dănăricu a executat o lovitură liberă, din unghi, și,  cu un șut la colțul lung al porții apărate de Neacșu. Trupa lui Florin Popete nu a putut să conserve avantajul. „Misiunea Viitorului a fost ușurată de centralul Claudiu Gaitin, care a sancționat echipa noastră cu câteva lovituri libere din apropierea suprafeței de pedeapsă și nu a acordat fault asupra lui Buzurin la faza care a precedat golul de 2-2 și nici la faultul asupra lui Roncea, la marginea suprafeței de pedeapsă a Viitorului”, au explicat cei de la Cărbuneşti pe pagina oficială.

Scorul pauzei a fost 2-2 iar gazdele s-au impus dintr-un penalty semnalat de unul dintre asistenții partidei în minutul 90. Gilortul a pierdut astfel nemeritat un meci pe care l-a dominat.

Vizualizări: 436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: