Meciul dintre Pandurii şi Farul va fi reprogramat

Pandurii Târgu Jiu ar fi trebuit să dispute duminică meciul cu Farul Constanţa din etapa a 7-a, dar dată fiind anularea iniţială de către FRF a partidei, aceasta va fi reprogramată. Clubul Farul a fost cel care a solicitat reprogramarea pentru că miercuri are de disputat o restanţă din cauza cazurilor de COVID din lot.

Meciul din etapa a 7-a dintre Pandurii şi Farul va fi reprogramat la prima dată disponibilă din calendarul competiţional a transmis FRF clubului Pandurii.

Partida programată pentru duminică nu s-a mai putut disputa pentru că Farul a depus o solicitare în acest sens către federaţie, deoarece constănțenii vor juca restanța cu Unirea Slobozia, miercuri 14 octombrie. Meciul respectiv fusese amânat din cauza cazurilor de COVID-19 apărute în lotul echipei Farul, înaintea partidei din etapa a 5-a.

FRF a luat joi o decizie controversată prin care Pandurii rămânea fără certificare și era exclusă din Liga 2, implicit îi anula meciul pe care trebuia să-l joace duminică, pe teren propriu, cu Farul Constanța. Tot FRF a postat vineri un comunicat prin care reprimea practic clubul din Târgu Jiu în campionat, dar cum meciul fusese iniţial anulat, cei de la Farul nu au mai făcut deplasarea. 

Pandurii va continua să joace normal celelalte meciuri din campionat, în urma adresei primite de FRF de la TAS decizia Comisiei de recurs fiind suspendată.

Vizualizări: 587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: