CSM Târgu Jiu, vicecampioană a României la Seniori 3×3

Federația Română de Baschet a organizat, la Sala Sporturilor din Constanța, meciurile din cadrul Campionatul Național 3x3 și Campionatului Național U23 3x3, ediția 2022. Evenimentul a avut loc  indoor şi echipa de 3X3 a CSM Târgu Jiu a devenit vicecampioană naţională.

Federaţia de baschet a decis schimbarea locației, după ce inițial Arena de Baschet din București ar fi trebuit să găzduiască cele două evenimente.  Campionatul National Indoor Seniori 3×3, ediția 2022, s-a desfășurat în perioada 5-6 mai, în Sala Sporturilor din Constanța.

Echipa de baschet masculin seniori 3×3 a CSM Târgu Jiu a devenit vicecampioana națională, după ce gruparea gorjeană a jucat finala Campionatului Național. CSM Târgu Jiu a pierdut în finală, scor 15-22, contra gazdelor de la CSU Athletic Constanța.  „În timp ce orașul Târgu Jiu a devenit în această săptămână capitala baschetului feminin juvenil la U13, odată cu organizarea Turneului Final cu cele mai bune 12 echipe din țară, la malul mării, Constanța a fost gazda Campionatului Național de baschet 3×3  seniori. Echipa de baschet masculin seniori 3×3, formată din Camil Berculescu, Alexandru Berca, Andrei Gheorghe și Răzvan George Pavel a reușit o nouă performanță notabilă pentru clubul gorjean, reușind să își adjudece titlul de vicecampioană națională la 3×3”, a informat clubul primăriei.

În sferturile de finală CSM Târgu Jiu a trecut cu 15-14 de CSU Ştiinţa Bucureşti iar în semifinale CSM Târgu Jiu a învins CSM Miercurea Ciuc, scor  19-15. Gorjenii au fost apoi învinşi în finala competiţiei de baschet 3X3 de CSU Athletic Constanţa, scor 22-15.

Vizualizări: 248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: