Cu cât puteţi cumpăra lemne de la Direcţia Silvică

Direcția Silvică Gorj desfășoară în această perioadă ample controale în cantoanele silvice pentru prevenirea furturilor de material lemnos. Până în acest moment s-au înregistrat cazuri izolate de furturi, însă din experiența anilor trecuți acestea vor apărea odată cu sezonul rece. Tot în această perioadă, Direcția Silvică are la vânzare material lemnos în depozitele din Târgu-Jiu, Tismana și Padeș, iar metrul cub variază între 80 și 150 de lei.

Conducerea Direcției Silvice Gorj face în această perioadă verificări în toate cantoanele silvice din Gorj. Zonele cele mai expuse pentru furturile de material lemnos sunt Turceni, Plopșoru, Aninoasa, Târgu-Cărbunești și Jupânești.

Anul acesta, pădurarii au în pază pe bază de contract aproximativ 48.000 de hectare de pădure. „Facem în această perioadă controalele de toamnă în cantoanele silvice care sunt gestionate de pădurarii noștri. Până în acest moment nu avem cazuri grave de furt și așteptăm finalizarea controalelor pentru a face bilanțul. Vreau să vă spun că Direcția Silvică are în pază pe bază de contract aproximativ 48.000 de hectare de pădure. Avem o relație de colaborare foarte bună cu poliția și cu jandarmii și sperăm să nu avem probleme deosebite. Vreau să vă spun că în perioada următoare am pus în vânzare și material lemnos din depozitele de la Târgu-Jiu, Tismana și Padeș. Metrul cub de material lemnos se vinde de la 80 de lei până la 150 de lei”, a declarat Ovidiu Cârstoc.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: