Cu cât se vând iepurii de Paște

Cine caută să cumpere un iepuraș de Paște găsește acest cadou la crescătorii din Gorj și au de unde alege. Deja au început să apară primele anunțuri. Un iepuraș costă de la 35 de lei în sus. 

În Bumbești-Jiu, un crescător vinde iepuri uriași cu 80 de lei. "Disponibili in Bumbești-Jiu pui de Urias de Transilvania in varsta de 7 saptamani,2 cuiburi,80 lei bucata", este doar unul dintre anunțurile care au apărut deja pe rețelele de socializare. 

În funcție de rasă, prețurile variază între 35 de lei și 150 de lei. 

Cu toate acestea, specialiștii recomandă să ne gândim de doua ori înainte de a cumpăra un iepuraș viu să-l oferim drept cadou de Paște. 

In primul rand trebuie sa stiti ca un singur iepuras poate muri de singuratate, avertizeaza veterinarii. De asemenea nu trebuie sa uitati nici ca iepurii traiesc mai mult de 10 ani, asadar vorbim despre o responsabilitate mare pentru cel care primeste cadoul.Medicii avertizeaza: nu le place sa fie atinsi sau ridicati in brate si cel mai bine se simt in iarba sau intr-o cusca incapatoare, asezata la umbra. Trebuie sa aiba tot timpul fan si apa proaspata, sau mancare speciala pentru ei.

Galerie foto



Vizualizări: 897

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: