Belgher: Am primit mii de amenințări cu moartea

Consilierul PMP de la Alimpești, Leonida Belgher, susține că a primit mii de amenințări cu moartea din toată țara, după ce a spus despre pensionarii care își vând votul că sunt pomanagii care nu merită să trăiască.

Întrebat câte amenințări a primit, Belgher a spus: „Mii, mii. Preponderent din Moldova, București și Teleorman, fiefurile PSD. Pe facebook, și pe public, și pe privat. Mă dor mâinile de câte mesaje am șters. Nu mi-este teamă, că dacă mi-ar fi, aș retracta. Trebuie să schimbăm ceva, să ne aducem copiii acasă, că unii se gândesc doar la burta lor. Trebuie să ne revenim, pentru că suntem într-o anestezie totală”.

Consilierul local spune că mesajul lui a fost scos din context și de aceea a atras un val de ură. „Mi-am asumat ce am spus, m-am referit strict la cei care își vând votul. Asta este, suntem la mâna lor, m-am referit strict la cei care ne coordonează soarta de atâția ani”, a spus Belgher, care a menţionat că sunt și pensionari care l-au felicitat, pentru că au înțeles ce a vrut să spună.

Afirmația făcută zilele trecute de Belgher la Radio Infinit și pentru care a fost acuzat de discriminare este: „Nu suport și nu am suportat niciodată în viața mea pomanagiii ăștia. Acești pomanagii care se duc și iau pomană ca să voteze, ăștia nu merită să trăiască pe pământ. Că din cauza lor suntem în halul în care suntem. Care săraci, să pună mâna să muncească. Își merită soarta!”.

Vizualizări: 3,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: