Cu cine a făcut contrabandă de armament Omar Hayssam ?

Imediat ce autorităţile române, în frunte cu serviciile secrete subordonate Palatului Cotroceni, l-au scos din ţară pe teroristul numărul 1 al României, sirianul Omar Hayssam înroşea nestingherit telefoanele televiziunilor cu rating mare. Îndruga verzi şi uscate, vorbe aparent fără rost, dar cu dublu înţeles pentru cei ce aveau urechi să audă. Vă mai aduceţi aminte ce spunea Hayssam în direct prin telefon la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, din data de 31 mai 2007 ?"Acum deţin destul de multe documente autentice" 
"Chestiunea cu traficul de armament este o fabulaţie. Cred că cineva a visat noaptea", spunea primul terorist al naţiunii. Nimic altceva decât şantaj mediatic la adresa demnitarilor cu care făcuse afaceri murdare. Totul până la contrabanda cu armament, despre care se făcea că nu-şi aduce aminte.
Documentul de mai jos vă prezintă visele sau mai bine zis, coşmarul procurorilor DIICOT, care aveau în lucru cel puţin din anul 2005, dosare de siguranţă naţională referitoare la sirian şi protectorii săi sus puşi. De ce aceste dosare nu sunt rezolvate nici astăzi, dar mai ales pe cine acoperea Hayssam prin minciunile debitate la TV, la ore de vârf, este altă poveste. 
Referatul din facsimil a fost înaintat procurorului şef DIICOT Doru Ioan Cristescu (nume radiat din diverse motive). 
Documentul se referă în clar la Dosarul 628/D/P/2005 în care “se desfăşoară cercetări faţă de Omar Hayssam şi alte persoane sub aspectul desfăşurării infracţiunii de trafic internaţional de armament “. Procurorul de caz Ciprian Nastasiu, al cărui nume a fost şi el radiat din referat, cere ajutorul colegei sale Angela Ciurea în acest caz de siguranţă naţională. Nu este întâmplător faptul că începând cu 2008, toţi procurorii de mai sus au fost anatemizaţi şi eliminaţi pe rând din DIICOT, apoi cu excepţia Angelei Ciurea, din magistratură. De ce oare ? Un posibil răspuns vine de la vestitul “spion” bulgar Stamen Stancev, care afirma într-un interviu recent că în cercetările lor, procurorii s-au apropiat periculos de mult de Traian Băsescu.
Dacă-i aşa. Să trăim bine ! Acum cred că v-aţi prins cu cine făcea trafic ilegal de armament Omar Hayssam. 
Vizitaţi şi site-ul Antimafia la adresa http://ohanesian.wordpress.com/, pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi.


Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: