Cu cine face primarul Romanescu „strategia” pentru Târgu Jiu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a afirmat că șantierul continuu în care se află orașul face parte dintr-o strategie bine pusă la punct de un fost primar care îi oferă  consiliere permanentă. Edilul a dezvăluit chiar că a avut intenția de a demara unele investiții încă de la finalul primului mandat, dar a fost sfătuit să pună pe „pauză” modernizarea orașului până în mandatul următor. 


Marcel Romanescu a declarat că se consultă de fiecare dată cu Ilie Bolojan, fostul primar al orașului Oradea. Romanescu l-a comparat pe Bolojan cu un medic la care merge de fiecare dată când are o problemă. 

„Am stat de multe ori de vorbă cu Ilie Bolojan. Inclusiv strategia mea, la momentul de față, blamată de foarte mulți târgujieni, culmea, și de o parte dintre colegii mei, este creionată pe discuțiile pe care le-am avut, în primul meu mandat, Ilie Bolojan. Am avut multe întâlniri, iar această strategie a fost condiționată de un singur aspect: de câștigarea alegerilor din 2020 și în rest, urmez strategia, sunt ca pacientul la medic, când am o anumită problemă și apar anumite abateri de la strategia pe care am făcut-o cu fostul primar din Oradea, îl sun: „Acolo lucrurile văd că lucrurile nu sunt prea sănătoase și el spune, Marcel, mergi că ești pe drumul cel bun”. În 2019 am fost la prima analiză pe care trebuia să mi-o facă medicul și mi-a spus că nu este momentul (n. red. să înceapă investițiile). Începi din 2020, vei avea trei ani la dispoziție, în care vei intra în brazdă, cartiere, străzi, bulevarde, cu investiții, iar din 2023 în 2024, vei beneficia cum am beneficiat eu la Oradea”, a afirmat Marcel Romanescu, la Gorj Tv.

Vizualizări: 2,553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: