Administratorul public al Primăriei Târgu Jiu a demisionat. Ce spune primarul!

Ramona Nodea, administratorul public al Primăriei municipiului Târgu Jiu, și-a dat demisia din funcție.

„Ramona Nodea și-a înaintat demisia din funcția de city manager. Este pe biroul meu. Vom face toate demersurile necesare pentru a vacanta acest post de administrator public. Apreciez ceea ce a făcut Ramona Nodea până în acest moment. Însă, trebuie să spun că presiunea pe care o avem atunci când intrăm în viața publică nu este acceptată de către toată lumea. Este o presiune fantastică. Ca bărbați, am depășit de multe ori momentele prin care trec cei care dețin funcții de conducere. Poate de aceea este mult mai dificil pentru o femeie, mamă și o soție să fie într-o funcție publică și, la un moment dat, să se exercite presiunea firească a funcției publice, deoarece Ramona era administratorul pubic al municipiului Târgu Jiu. Am apreciat tot cea ce ce a făcut până acum“, a spus primarul Romanescu la o emisiune de la postul Gorj TV.

„Va merge în mediul privat“

Primarul Romanescu a dezvăluit și ce va face Ramona Nodea în perioada următoare: „Din ceea ce știu, domna Nodea va merge în mediul privat pentru că și-a dorit o perioadă de liniște“.

Edilul șef a spus că atribuțiile vor fi prelaute de către el și cei doi viceprimari: „O perioadă de timp, împreună cu cei doi viceprimari și aparatul de specialitate din cadrul primăriei Târgu Jiu, voi încerca să împart responsabilitățile care îmi revin din calitatea de primar. Nu mă grăbesc să ocup acest post de administratror public. Nu se seletează prin concurs, ci de către primarul aflat în funcție“.

Primarul municipiului Târgu Jiu a precizat că nu plecarea Ramonei Nodea nueste legată de vreo neînțelegere cu aceasta: „Ramona nu a plecat ca urmare a unei neînțelegeri cu altcineva și nici de o relație nu tocmai în regulă cu mine. A fost o decizie a Ramonei și apreciez pentru ceea ce a făcut“.

Vizualizări: 4,458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: