Gigel Știrbu (PNL Gorj): Revenirea lui Iordache e un câștig pentru PNL

Președintele interimar al PNL Gorj, Gigel Știrbu, a afirmat într-un interviu acordat presei locale faptul că va dizolva actualul Birou Politic Județean al filialei Gorj și vor fi organizate alegeri. ”Vom avea un BPJ nou în cel mai scurt timp”, a spus acesta. El a mai afirmat că revenirea lui Ion Iordache ar fi un câștig pentru PNL.

Conducerea centrală a stabilit că alegerile vor fi organizate în 60 de zile, termenul fiind prevăzut în decizia prin care Știrbu a fost numit interimar. 

Știrbu își dorește ca Ion Iordache să revină în partid. Cel mai probabil, senatorul Ion Iordache va candida pentru șefia organizației, cu sprijinul unui BPJ ales de el. Ion Iordache a fost ales pe listele PNL Gorj, dar de câteva luni este președintele Forța Dreptei Gorj.

”Ion Iordache este liberal vechi și e un câștig dacă se întoarce în partid. (..) Încercăm să respectăm termenele statutare și să urmăm pașii corecți. După numirea unui BPJ interimar se vor evalua organizațiile locale și vom începe procedura de alegeri”, a spus Gigel Știrbu.

Vizualizări: 2,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: