Cu mașina în gardul parcului de la Coloana Infinitului

Un șofer a intrat sâmbătă cu mașina în gardul de la parcul în care se află Coloana Infinitului, la Târgu Jiu. Din primele informații, nu au fost persoane rănite în evenimentul rutier.

"Șoferul are 24 ore termen pentru a se prezenta pentru autorizația de reparație, dar în același timp se fac verificări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul", a anunțat IPJ Gorj.

Și pe raza comunei gorjene Bălești a fost sâmbătă un accident ușor între două autoturisme, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare între mașini. O persoană a fost rănită ușor. (A.A.)

update: Polițiștii l-au identificat pe șofer în persoana unui tânăr de 26 de ani, din comuna Bujoreni, jud Vâlcea. Acesta conducea autoturismul din directia Scoarta către Tg Jiu, moment în care, ca urmare a neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, pătrunzând pe spațiul verde, al Parcului Coloanei Infinitului.

Șoferul a fost sanctionat cu amendă de 1.160 lei, pentru neadaptarea vitezei. Evenimentul a fost solutionat ca tamponare, nefiind victime. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Vizualizări: 3,360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: