Cu mașina într-un cap de pod

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a fost solicitat sâmbătă dimineața să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident care a avut loc pe raza comunei Crușeț, în care a fost implicat un autoturism care a dat într-un cap de pod.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de intervenție din cadrul Grupei de Intervenție Hurezani și o ambulantă SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni, precum și doua ambulanțe, care au constatat ca este vorba de două victime.

Acestora li s-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportate la spitalul din Cărbunești.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că o tânără de 20 de ani, din Crușeț, în timp ce conducea un autoturism pe DC 51 Maiag către Cruset, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un cap de pod. În autoturism se mai aflau alte două persoane, o femeie de 67 de ani și o minoră de 9 ani, ambele din comuna Crușeț.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a femeii de 67 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Galerie foto


Vizualizări: 5,640

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: