Polițiștii gorjeni, percheziții în Călărași

Polițiștii din Novaci au făcut joi percheziții la locuințele a doi bărbaţi din comuna Șoldanu, judeţul Călărași, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii decontrabandă cu ţigarete. 

Cu această ocazie, la domiciliul unui bărbat, de 40 de ani, din aceeaşi localitate, a fost identificată cantitatea de peste 40 kg de tutun mărunțit, 9.900 de țigarete fără marcă, 29.800 de tuburi țigarete cu filtru, 360 de fâșii de staniol și o moară pentru mărunțirea tutunului.

La domiciliul celui de-al doilea bărbat, de 46 de ani, din comuna Șoldanu, județul Călărași, a fost identificată o cantitate de peste 2 kg tutun mărunțit, 380 de tuburi țigarete cu filtru și un dispozitiv manual de fabricare țigarete.

"Cantitatea de tutun, țigaretele, tuburile și dispozitivele folosite la confecționarea țigaretelor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor", arată IPJ Gorj.

Activitatea a fost desfășurată cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Călărași, Secției 3 Poliție Rurală Curcani și s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al poliţiştilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

foto arhiva

Vizualizări: 2,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: