Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tineri puși pe scandal, duși în arest

Doi tineri de 22 respectiv 27 de ani, ambii din comuna gorjeană Dăneşti, au fost duși joi pentru 24 de ore în arestul IPJ Gorj, fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"Cei doi bărbaţi, la data de 30 iunie a.c., în timp ce se aflau pe terasa unui local public, de pe raza comunei Dăneşti, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui bărbat, de 32 de ani, din localitate, tulburând ordinea şi liniştea publică", arată IPJ Gorj.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice,  iar în cursul zilei de vineri, tinerii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Vizualizări: 2,681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: