Cu maşina primăriei la ședința PSD Gorj

Viorel Salvador Caragea, fost candidat independent la Primăria Târgu Jiu, continuă să stea cu ochii pe şefii din primărie. Caragea spune că viceprimarul Adrian Tudor a mers la Comitetul Executiv al PSD Gorj cu mașina Primăriei Târgu Jiu.

A și făcut câteva fotografii cu autoturismul parcat undeva în zona digului Jiului, pe care le-a postat pe pagina sa de Facebook. „Domnul mare VICE Adrian Tudor, unul din sabotorii PSD din campania electorală a lui Aurel Popescu a venit astăzi (n.red. – joi) la întâlnirea partidului cu mașina primăriei. Domnule primar Marcel Laurentiu Romanescu, vă solicit de urgență dispoziția prin care ați acceptat acest lucru”, a scris Viorel Caragea.

Adrian Tudor spune că a parcat mașina în aceea zonă pentru că a fost „în verificări” la Piața Centrală. „Mașina mea era parcată la intrare la piață, la baraj. Ședința a avut loc jos, la Interex. Am fost în zonă cu mai multe treburi de serviciu, în zona pieței, după aceea m-am dus și la ședința de partid, dar nu m-am dus cu mașina primăriei, m-am dus pe jos. Mașina era la un kilometru distanță. L-am și văzut pe domnul Caragea, penibil, cum stătea printre mașini și filma cine vine la ședință”, a explicat Adrian Tudor.

Vizualizări: 2,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: