Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cui îi este adresat iPhone 8+ în 2019?

Știm cu toții că toată lumea vorbește despre telefoane cu ecrane uriașe, rame infime și un sistem de camere cu cel puțin 3 senzori. Dacă vrei un iPhone, va trebui să mai aștepți după cele 3 camere. Momentan, ai la dispoziție doar două, iar acestea sunt extrem de scumpe dacă te gândești la iPhone XS. Dacă vrei ceva mai ieftin, dar cu un sistem de camere duble și care să primească ani mulți update-uri de software, poate că ar treubi să arunci o privire la iPhone 8+ (sau iPhone 8 Plus).

La o simplă aruncare a privirii pe tabelul de specificații, iPhone 8 Plus pare o relicvă a trecutului. Față de urmașii săi, iPhone 8+ se mulțumește cu un ecran mai mic, un sistem de camere dual care, deși dă bine pe hârtie, suferă la capitolul gamă dinamică. Motiv pentru care ne întrebăm ce motiv are iPhone 8 Plus de fi considerat de către cei care sunt în căutarea unui smartphone ce rulează sistemul de operare iOS. Și, mai important, cărui tip de consumator îi este adresat?

iPhone 8 Plus urmărește linia conservatoare a celor de la Apple. Evoluție în loc de revoluție. Politica pașilor mărunți. Indiferent de modul în care vreți să îi spuneți, iPhone 8 pare să nu aducă nimic nou pe piața smartphone-urilor.

Deși numele indică un nou ciclu, iPhone 8 este de fapt partea a doua a lui iPhone 7. Drept urmare, upgrade-urile se află la interior, nu la exterior.

iPhone 8 Plus este echipat cu un procesor atât de puternicîncât testele au arătat că este mai performant decât un MacBook Pro din aceeași generație, un laptop ce are la bază procesoare create de Intel. Procesorul este primul din gama celor care sunt orientate către AR (augmented reality) și aplicațiile care fac uz de această tehnologie.

Sistemul de camere este de cea mai nouă generație: un senzor mai mare, un sistem de lentile mai bun și un procesor de imagine ce scoate rezultate mai bune. Capabilitățile video ale camerei au fost, de asemenea, îmbunătățite, prin adăugarea stabilizării optice și a înregistrării 4K la 60 de cadre pe secundă.

Încărcarea wireless este un alt aspect pe care fanii l-au așteptat ani la rând. Odată cu lansarea versiunii 11.2 a sistemului de operare iOS, iPhone 8 și iPhone 8+ pot fi încărcate de orice pad Qi cu 7.5W. Un charger Qi poate fi cumpărat de la majoritatea magazinelor de profil, iar prețurile variază în funcție de bugetul fiecăruia.

Așadar, iPhone 8 are cel puțin trei motive pentru a te convinge să-ș alegi. Însă este acesta destinat tuturor fanilor Apple? În mod cert nu. iPhone 8+ are deja aproape 2 ani de existență pe piață. In „ani de telefoane”, acesta mai are un pic și ajunge la pragul de „obsolete” sau depășit.

Ce pierd clienții prin alegerea unui iPhone 8+? Un ecran OLED mai mare, FaceID, un procesor mai rapid, un sistem de camere mai avansat. Ce câștigă aceiași clienți dacă aleg un iPhone 8+ în 2019? Bani. Mulți bani. Sau cel puțin îi economisesc.

Vizualizări: 310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: