Culorile și nuanțele de păr care vor domina anul 2024!

Stiliștii au dat deja tonul în privința modului în care poți să te  vopsești în 2024 pentru a fi la modă. Apar în trend o serie de culori și nuanțe versatile care vor domina în noul an.

Fiecare an vine cu noi propuneri din partea stiliștilor în ceea ce privește îngrijirea părului. În anul care tocmai a început se vor purta anumite culori și nuanțe care vor face furori.

Sunt vești bune pentru femeile care adoră blondul. Aceasta este una dintre culorile care vor domina anul 2024, potrivit stiliștilor. Se poartă însă nuanțele naturale, cât mai aproape de cele ale pielii. Blondul cald, tonurile de miere, dar și blondul-căpșună sau cel cu tonuri piersicii, apropiat de nuanța pe care institutul Pantone a declarat-o ca fiind reprezentativă pentru anul acesta (Peach Fuzz) sunt în trend.

Iubitoarele tonurilor reci de blond pot profita de primele două luni din an. În sezonul rece, blondul cenușiu și alte nuanțe cu tonuri reci sunt la mare căutare. Blondul platinat este, de asemenea, o alegere excelentă pentru primele luni din an.

O altă paletă de culori care va fi la mare căutare o reprezintă nuanțele de șaten, arămiu, castaniu, cu tonuri calde, vor fi la mare căutare, mai ales în perioada de toamnă. La fel ca în cazul blondului, culorile trebuie să fie cât mai naturale. În 2024, se poartă părul care nu pare vopsit, spun specialiștii. Indiferent de culoarea aleasă, aceasta trebuie să se potrivească perfect cu nuanța tenului și să nu aibă un aspect artificial.

Se poartă în continuare și brunetul, însă poate fi o culoare destul de pretențioasă. Negrul înăsprește trăsăturile, prin definiție, astfel că nuanța și subtonul trebuie să fie foarte atent alese, așa încât să o complimenteze pe cea care le poartă.

Vizualizări: 2,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: