Cum alegi usi industriale pentru afacerea ta?

Deschiderea unei afaceri, pe cat de promitatoare este in aparenta, pe atat de dificila se poate dovedi a fi in realitate. Aceasta pentru ca, ca antreprenor, trebuie sa iei in calcul si spatiul comercial in care vor lucra angajatii tai. Iar asta presupune sa ai grija sa oferi acestora din urma un loc sigur, ferit de pericole. Unul din elementele cheie ale oricarui spatiu este, desigur, usa. De aceea, este necesar sa-ti indrepti atentia asupra acestui element si sa stii sa alegi ce-i mai bun si sigur pentru afacerea ta.

Usile industriale reprezinta, fara doar si poate, alegerea cea mai inspirata. Insa, atunci cand se impune sa alegi niste usi industriale pentru afacerea ta, trebuie sa stii dupa ce criterii sa te ghidezi pentru a nu face o alegere nepotrivita.

 Usile industriale potrivite pentru afacerea ta

 

Unul din criteriile fundamentale de care trebuie sa tii cont este siguranta in exploatare. Usile industriale utilizate in prezent pot fi dotate cu radare de prezenta, fotocelule telescopice, perdele infrarosu si/sau senzori laser. Toate componentele sunt dedicate prevenirii eventualelor accidente de munca.

Un alt creiteriu important este protectia impotriva incendiilor. In acest caz usile culisante rezistente la foc se dovedesc a fi cea mai buna alegere, intrucat ele permit divizarea spatiilor mici si medii, ajutandu-te, astfel, sa le protejezi. In plus, acest tip de usi respecta toate normele de protectie in domeniu, aici intrand si necesitatile arhitecturale din fiecare sector de activitate.

Ai libertatea de a opta pentru diverse tipuri de finisaj, culori si modele atunci cand doresti sa te protejezi impotriva focului si a diverselor pericole posibile.

 

Pentru magazinele situate in spatii comerciale mai mari este nevoie, cu siguranta, de grilaje de tip rulou. Acestea din urma nu blocheaza total spatiul de acces, nefacand altceva decat sa inchida golurile de trecere, avantajul fiind aici ca permit trecerea curentilor de aer si, de asemenea, a luminii. In ceea ce priveste designul acestor tipuri de grilaje cu rulori trebuie sa stii ca ai posibilitatea de a-ti alege orice model din variatatea de modele puse pe piata, pentru a-l instala in spatiul tau comercial sau in cladirile pe care le ai la dispozitie pentru afacerea ta.

 

 Aceste grilaje pot include bare de otel, menite a ingreuna accesul oricarei persoane neautorizate intr-un spatiu comercial. In plus, in partile laterale, ele au role de ghidaj, dar si de blocare a smulgerii. Poti, de asemenea, opta si pentru o lamela microperforata din aluminiu, aceasta din urma avand o transparenta de 30%, permitand in felul acesta accesul luminii in interior. Totodata, spatiile care sunt dotate cu aceste sisteme sunt constant aerisite, garantand siguranta oricarui tip de afacere.

Vizualizări: 940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: