Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cum ar fi încercat Cîțu să îl cumpere pe Hava: „Cât vrei să o închidem acum?”

Europarlamentarul PNL Mircea Hava, fost președinte al PNL Alba și unul dintre cei mai influenți liberali din Transilvania, a spus, într-o ședință a PNL Alba, că Florin Cîțu ar fi încercat să îl atragă de partea sa.

Potrivit alba24.ro, liberalii din Alba s-au întrunit la Sebeș pentru a stabili delegații la congresul PNL din 25 septembrie. Rând pe rând, cei mai importanți oameni din partid la nivel județean au mers la microfon unde au ținut un mic discurs.

Printre cei care au vorbit, arată sursa citată, s-a aflat și europarlamentarul Mircea Hava, care la ultima ședință PNL a pierdut șefia partidului, în fața lui Ion Dumitrel. Mircea Hava a dezvăluit ce i-ar fi spus Florin Cîțu când a vrut să îl coopteze de partea sa, dar și că se va întoarce de la Parlament.

În discursul susținut la Sebeș, Mircea Hava a spus că el nu ”dansează nici cu Orban, nici cu Cîțu”.

Pentru a-și susține afirmațiile, Mircea Hava l-a chemat la microfon pe vicepreședintele CJ Alba Marius Hațegan pentru a relata ce i-ar fi spus Florin Cîțu lui Mircea Hava, când premierul i-a cerut sprijinul acestuia, în lupta pentru șefia PNL.

”Ce a zis Cîțu către mine în momentul în care trebuia să facem mariajul?”, a întrebat Hava.
 

Marius Hațegan a mers la microfon și a zis: „Cât vrei să o închidem acum?”. „Nu am vrut nimic, eu vreau liniște și sănătate. Eu vă spun lucrurile care au fost și sunt probate”, a spus Mircea Hava, la Sebeș.

Vizualizări: 1,513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: