Proiecte de case cu etaj pentru toate bugetele, propuse de smarthomeconcept.ro

În ultimii ani un concept inovator în domeniul construcțiilor de case a luat amploare. Acesta se referă la conceptul de a construi o casă pornind de la un proiect arhitectural care presupune compartimentare adecvată chiar și pe un teren mai mic, un consum mai mic de materiale, dar și eficiență energetică ridicată. Sigur, este nevoie de o adevărată echipă de specialiști care să facă acest lucru posibil, respectiv de arhitecți, ingineri și experți tehnici.

Echipa de la Smart Home Concept este pregătită pentru orice provocare, mai ales în domeniul în care este expertă, respectiv în proiectarea și executarea construcțiilor civile. 

Proiecte diverse de case, pentru fiecare buget propuse de echipa Smart Home Concept

Pentru că gusturile nu se discută, echipa de la Smart Home Concept propune diverse tipuri de case pentru doritori care să aibă particularitățile dorite de către viitorii proprietari. Astfel, vorbim aici de o gamă largă de construcții care se pot realiza pe un anume tip de teren, fie el mai mare sau mai mic. Echipa oferă proiecte de case cu etaj sau fără, case moderne, case duplex, case mici și case mici cu mansardă, proiecte de foișor și garaj.

În funcție și de necesitățile clienților, proiectele pot suferi modificări pe parcurs, fără ca acestea să genereze un cost suplimentar. Astfel, se pot adăuga camere în plus, schimba forma acoperișului, mări sau micșora anumite suprafețe etc.

Casele cu etaj, printre cele mai căutate construcții

Proiectele de case cu etaj propuse de echipa de la Smart Home Concept au printre altele avantajul că sunt versatile, pot avea diferite forme, dar oferă și spațiu suficient pentru traiul în comun a două generații sub același acoperiș. Exemple sunt destule, vezi aici case cu etaj.

Acestea pot dispune de trei până la cinci camere, mai mari sau mai mici, în funcție de necesitățile membrilor familiei. Indiferent de teren, casa cu etaj are marele avantaj că este spațioasă, deoarece se elimină mansarda, evitând în felul acesta înclinația acoperișului. De aceea, tipul acesta de case este preferat de familiile numeroase sau extinse.

Dimensiunile casei cu etaj pot varia, în funcție de bugetul avut la dispoziție, dar luând în calcul și ce înseamnă întreținerea acestui tip de casă pe termen lung. Prețurile pentru acest gen de case sunt și ele variate, dar se pot face adaptări de la dimensiuni până la materialele folosite. Inspirația pentru casa visurilor se poate găsi pe smarthomeconcept.ro

Cum să soliciți o ofertă de preț pentru proiectul pe care și-l dorești?

Dacă ești interesat de un proiect de construcții sau de un alt gen de serviciu oferit de echipa Smart Home Concept, pe pagina acestora poți găsi idei și inspirație pentru casa armonioasă pe care ți-o dorești. De asemenea, indiferent că ești persoană fizică sau juridică, poți trimite schițe, detalii sau sugestii privind viitoarea locuință sau construcție.

Într-un timp scurt, vei primi o ofertă personalizată pentru serviciile pentru care ai optat. Echipa tehnică și de proiectare de aici îți stă la dispoziție pentru orice întrebare sau nelămurire.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul oficial smarthomeconcept.ro

Contact: [email protected]

Vizualizări: 1,242

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: